Επικαιρότητα

Το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλου ζευγαριού στην Καλαμάτα!

Γεγονός είναι το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλου ζευγαριού στην Καλαμάτα.

Hδη κατατέθηκε σε συμβολαιογράφο της πόλης και στη συνέχεια καταχωρήθηκε στο ληξιαρχείο, to «σύμφωνο συμβίωσης» μεταξύ του Πίτερ-Τζον και του Φίλιπ. Το επώνυμο του ζευγαριού είναι Σπεντζούρης.

Η πράξη, υπεγράφη στη συμβολαιογράφο Ελένη Χαρίτση και μάρτυρας ήταν η στενή φίλη του ζευγαριού και διευθύντρια του ΙΚΑ, Βάγια Αγαδάκου.

Ο Πίτερ-Τζον, με καταγωγή από την Καλαμάτα έχει μεγαλώσει στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής και έχει διατελέσει πρόξενος επί τιμή της Αγγλίας στη χώρα μας. Ο Φίλιπ έχει μεγαλώσει κι αυτός στο Γιοχάνεσμπουργκ. Το ζευγάρι -που ζει μαζί αρκετά χρόνια στην Καλαμάτα- είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και στη Ν. Αφρική ήδη από το 2012.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x