Stoiximan Super League

Το… ψάχνει για Μπεν Χατίρα

Την περίπτωση του Άνις Μπεν Χατίρα φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Πλησιάζει στην Τούμπα ο Σηφάκης, καθώς ο Ιτάνζ διαβεβαίωσε τη διοίκηση ότι οδεύει προς Τουρκία. Πέφτουν οι υπογραφές με Αθανασιάδη.

«Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος και θα πάρουμε καλούς παίκτες στην τιμή που επιθυμούμε», είναι η άποψη που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιθυμεί να δυναμώσει περισσότερο την ομάδα εν όψει της νέας σεζόν και ίσως χρειαστεί να περιμένει μέχρι το… 90.

Μία από τις προτεραιότητες του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η απόκτηση ενός ακραίου φορ. Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Τζαμέλ Αμπντούν οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών και στο προσκήνιο έρχεται εκείνη του Άνις Μπεν Χατίρα.

Πριν από μερικές μέρες στη Γερμανία είχε γραφτεί ότι ο Γερμανοτυνήσιος εξτρέμ ψάχνει ομάδα, αφού η Χέρτα πήρε τον Ελβετό Στόκερ στη θέση του, και έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός – που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του – έχει καλύψει το συγκεκριμένο κενό και δεν αποκλείεται ο επίδοξος «μνηστήρας» να είναι ο ΠΑΟΚ.

Πάντως, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι όντως κάτι παίζεται ανάμεσα στον Μπεν Χατίρα και τους «ασπρόμαυρους». Ο 26χρονος την περσινή σεζόν με τη Χέρτα έπαιξε σε 22 αγώνες, πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Αμβούργο, την Ντούισμπουργκ και την Τέμπε Βερολίνου.

Φεύγει ο Ιτάνζ, έρχεται ο Σηφάκης (;)

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν σύντομα στο θέμα της αποχώρησης του Σαρλ Ιτάνζ από τον ΠΑΟΚ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ενημέρωσε τη διοίκησης πως «μέχρι την προσεχή Τρίτη, θα βρω ομάδα στην Τουρκία και θα υπογράψω». Εφόσον ο Αφρικανός αποχωρήσει, τότε όλα δείχνουν πως θα αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Σηφάκη.

Ο Κρητικός γκολκίπερ, από τη στιγμή που είναι προσιτός οικονομικά (θα λάβει κοντά στις 170.000 ευρώ) κι ο Αγγελος Αναστασιάδης τον εμπιστεύεται πλήρως, πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα, όμως, με τη SportDay υπάρχει κι εναλλακτική λύση με ξένο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει πάρει (κι αυτός) την έγκριση του Ελληνα κόουτς.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα εισπράξει συνολικά 2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x