Champions League

Το σήκωσε η Μπαρτσελόνα (video)

Στους «μεγάλους» απέτυχε, στους «μικρούς» έκανε πλάκα! Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε αήττητη το Τσάμπιονς Λιγκ U-19, επικρατώντας στον τελικό της Μπενφίκα με σκορ 3-0. Απ' το κέντρο μπήκε το τρίτο γκολ!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους «μικρούς» αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί απέδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ U-19 με το υπέρ τους 3-0 κόντρα στην Μπενφίκα, στη Νιόν.

Οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στην κούπα μετρώντας συνολικά εννιά νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας φυσικά για MVP τον Μουνιρ Ελ Χαντάντι που σκόραρε δις στο τελευταίο ραντεβού κι ολοκλήρωσε την παρουσία του με συνολικά 11 τέρματα και 6 ασίστ!

Μόλις στο 9’ η Μπάρτσα έδειξε τα δόντια της που πήρε το προβάδισμα, χάρη στο γκολ του Ρόντρι. Οι Πορτογάλοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως είχαν χαμένο πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα και στο 33’ ουσιαστικά… τέλειωσαν οι ελπίδες τους με τον Μουνίρ να διπλασιάζει τα τέρματα των τυπικά φιλοξενούμενων. Η απέλπιδα προσπάθεια των «αετών» να ξαναμπούν στο… κόλπο χάθηκε όταν στα μισά του δεύτερου μέρους είχαν δοκάρι και στο 88’ ο Μουνίρ ξανά με εντυπωσιακό τρόπο διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του.

Τα γκολ του αγώνα:



Το 3ο γκολ της Μπαρτσελόνα απ' το κέντρο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x