Γενικά

Το... σήκωσε ξανά ο Μέσι!

Ακόμα και στα «χρυσά παπούτσια» ιστορία γράφει ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός έλαβε σήμερα το τρίτο της καριέρας του για τις επιδόσεις του το 2012-13 και έγινε ο μόνος που το ‘χει σηκώσει τόσες φορές!

Ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή του Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός παρέλαβε την Τετάρτη το «χρυσό παπούτσι» για τα επιτεύγματά του μέσα στη σεζόν 2012-13 στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Με τα 46 γκολ που σημείωσε σε 32 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πέρσι το πήρε... περίπατο, όντας ο κορυφαίος σκόρερ της σεζόν. Αυτή ήταν η Τρίτη φορά που το εν λόγω βραβείο καταλήγει στα χέρια του «Λέο», αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί τις περιόδους 2009-10 και 2011-12.

Το «χρυσό παπούτσι» απένειμε ο μεγάλος Χρίστο Στόιτσκοφ, ενώ αίσθηση προκάλεσε ξανά η ενδυμασία του Μέσι, που προτίμησε και αυτή την φορά ένα περίεργο σακάκι.

«Είναι ένα βραβείο για την ομάδα, περισσότερο απ’ ότι για μένα. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα το είχα πάρει ούτε αυτό, ούτε τα δύο προηγούμενα», ανέφερε αρχικά και τόνισε για τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρεί:

«Δεν με πονάει πλέον. Δεν βάζω ημερομηνία επιστροφής. Όταν πρέπει να επιστρέψω θα το κάνω. Θα δούμε πως θα κυλήσουν οι ημέρες. Θέλω να γυρίσω και να κάνω την σωστή δουλειά, ώστε να μπορώ να παίζω ήρεμα και χωρίς φόβο να μου συμβεί τίποτα. Αυτό, βεβαίως, πάντα εξαρτάται από τον… από τον Θεό»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x