Επικαιρότητα

Το σπαρακτικό μήνυμα του συντρόφου της δολοφονηθείσας ρεπόρτερ

Ο σύντροφος και συνάδελφος της δολοφονηθείσας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση δημοσιογράφου, έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα για την απώλειά της στο Twitter.

Η παγκόσμια κοινή γνώμη παραμένει σοκαρισμένη από τη δολοφονία μιας ρεπόρτερ και του οπερατέρ της σε ζωντανή μετάδοση από απολυμένο πρώην συνάδελφό τους στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Σε ακόμη πιο άσχημη κατάσταση είναι ο Κρις Χερστ, παρουσιαστής του ίδιου καναλιού, συνάδελφος της δολοφονηθείσας δημοσιογράφου, αλλά και σύντροφός της.

«Δεν το λέγαμε δημόσια, αλλά η Άλισον Πάρκερ κι εγώ ήμασταν ερωτευμένοι. Μόλις είχαμε αρχίσει να συζούμε. Είμαι άναυδος με αυτό που έγινε. Ήμασταν μαζί περίπου εννιά μήνες και ήταν οι εννιά καλύτεροι μήνες της ζωής μας. Θέλαμε να παντρευτούμε και μόλις είχαμε γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της. Ήταν η πιο σπουδαία γυναίκα που έχω γνωρίσει και για κάποιο λόγο με αγαπούσε κι εκείνη», έγραψε στο Twitter.

inner

Πέραν της 27χρονης Άλισον Πάρκερ, ο 24χρονος οπερατέρ Άνταμ Γουόρντ, που επίσης σκοτώθηκε από τα πυρά του 41χρονου Βέστερ Λι Φλάναγκαν, αφήνει πίσω του την παραγωγό του σταθμού, Μελίσα Οτ, με την οποία πρόσφατα είχαν αρραβωνιαστεί.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x