Euro 2024

Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του Νεϊμάρ

Την αγάπη της στον Νεϊμάρ εξέφρασε η σύντροφος του Βραζιλιάνου επιθετικού, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του, αναφέροντας ότι θα είναι δίπλα του για μία ζωή.

Με σκοπό να τονώσει την πεσμένη ψυχολογία του Νεϊμάρ, ο οποίος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την εθνική Βραζιλίας στο υπόλοιπο του Μουντιάλ, η κοπέλα του έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στον διεθνή άσο της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Μαρκεζίν Μπρούνα στο Instagram

«Δεν πρέπει να βυθιστείς. Δεν θέλω να μιλήσω για τον πόνο σου ή τον πόνο μας, ούτε ότι πρόκειται για αδικία. Απλά θέλω να σου πω ότι σε αγαπάω πάρα πολύ!

Θα θυμάσαι ότι ο Θεός που λατρεύουμε είναι θαυματουργός και θα σε θεραπεύσει, αφού η τελευταία λέξη σε Εκείνον ανήκει. Κανείς άλλος δεν είναι γιατρός!

Δεν πρόκειται για κάτι μη αναστρέψιμο. Είσαι νέος και θα συνεχίσεις να πραγματοποιείς όλα τα όνειρά σου, να πετυχαίνεις πολλά γκολ, επειδή είσαι άξιος.

Άφησε πίσω ό,τι έγινε, αφού όλα περνούν και αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια. Να είσαι δυνατός και ο Θεός δεν ξεχνάει εκείνους που παλεύουν. Μπορείς μέσα από αυτό να κάνεις πραγματικότητα τα μεγαλύτερα σχέδιά σου.

Το πιστεύω! Προσεύχομαι για εσένα και όλους όσους έχουν ανάλογους τραυματισμούς. Μπορείς πραγματικά να βοηθήσεις την ομάδα.

Το όνειρό σου θα πραγματοποιηθεί, δεν έχει τελειώσει! Πρόκειται για μία διακοπή μόνο! Σε αγαπάω και είμαι μαζί σου μέχρι το τέλος! Φιλιά, η Μπρου σου
».

Δείτε τη φωτογραφία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x