Γ' Εθνική

Το συναίσθημα και τα χρήματα

Καθόλου εύκολη δεν είναι η περίπτωση του Σέρχιο Κόκε για τον Άρη, καθώς ο Ισπανός έχει πρόταση από το MLS, στο οποίο πήγε, φεύγοντας από τους «κίτρινους».

Ο Σέρχιο Κόκε εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη, τονίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα φορέσει ξανά (τουλάχιστον άμεσα) την κίτρινη φανέλα.

Ο Ισπανός τόνισε ότι δεν θα παίξει ρόλο το οικονομικό κομμάτι και οι Θεσσαλονικείς αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» του. Ωστόσο, έχει πρόταση και με καλά λεφτά από σύλλογο του MLS, στο οποίο αγωνίστηκε το 2011, όταν και αποχώρησε από τον Άρη.

Οι συνεργάτες του Γιώργου Γαλανού επικοινωνούν σχεδόν καθημερινά μαζί του και εκτιμάται ότι θα υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα την εβδομάδα που έρχεται.

Η περίπτωση Χαβίτο είναι αρκετά δύσκολη, καθώς το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Κέρκυρα είναι καλό και δύσκολα θα τον αφήσουν οι «Φαίακες», ενώ δεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή του στους νησιώτες.

Γίνεται αναζήτηση για παίκτη που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ως γνωστόν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νέτο. Το Σάββατο, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του πρότεινε συμβόλαιο με ημερομηνία… λήξης το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x