Τένις

Το… συνηθισμένο σοκ για Ναδάλ!

Τέλος το Wimbledon για τον Ραφαέλ Ναδάλ πριν… καλά-καλά ξεκινήσει! Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ο Ισπανός αποκλείστηκε πρόωρα, στον δεύτερο γύρο, χάνοντας 3-1 απ’ τον Ντάστιν Μπράουν (Νο102).

Το 2012 αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Το 2013 στον πρώτο. Το 2014 στον τέταρτο. Φέτος στον δεύτερο ξανά και πάντα από αντιπάλους εκτός Top-100!

Αυτή είναι η πορεία του Ραφαέλ Ναδάλ τα τελευταία χρόνια στο λονδρέζικο major και προφανώς το φετινό σοκ δεν προκαλεί καμία εντύπωση!

Ο «άνοστος» Ισπανός επιβεβαίωσε πως… πλέον δεν το ‘χει στο γρασίδι (αν και παλιότερα έχει κατακτήσει δις το τουρνουά), γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ (7-5, 3-6, 6-4, 6-4) απ’ τον εξαιρετικό Ντάστιν Μπράουν και αποχωρώντας πρόωρα απ’ την Αγγλία.

inner

Ο βασιλιάς στο χώμα δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στο δυνατό σέρβις του αντίπαλου του και παρά την προσωρινή του ισοφάριση εν τέλει υπέκυψε ύστερα από 2 ώρες και 37 λεπτά.

Έτσι, το νούμερο 10 στον κόσμο πάει σπίτι και το νούμερο 102 συνεχίζει, ελπίζοντας πως θα σοκάρει προσεχώς κι άλλους.

Ο Ναδάλ το 2012 είχε μείνει εκτός απ' τον Λούκας Ροσόλ (Νο100 τότε), ένα χρόνο αργότερα απ' τον Στιβ Νταρσίς (Νο135 τότε), πέρσι απ' τον Νικ Κύργιο (Νο144 τότε) και τώρα πια απ' τον Γερμανό (με Τζαμαϊκανή καταγωγή)!

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x