Betmasters

Το σύστημα με τα Χ

Αν θέλετε ένα σύστημα "ασφαλείας" στο στοίχημα, αυτό με τα Χ είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο, αν βαστάει η τσέπη σας φυσικά.

Είστε από αυτούς που δεν κυνηγάτε κέρδη με τη σέσουλα, αλλά θέλετε ένα ταπεινό… μεροκάματο από στοίχημα; Είστε από αυτούς που θέλετε να διαθέσετε ένα κεφάλαιο και να έχετε αρκετές πιθανότητες πως αυτό δεν θα χαθεί; Είστε από αυτούς που μπορούν να… περιμένουν; Τότε το πολυδιαφημισμένο σύστημα με τα «Χ» είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Μπορεί να φαίνεται πολύ απλό, αλλά χρειάζεται σωστή στρατηγική και να μην παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τη λογική του.

Παίρνουμε, λοιπόν, ένα-ένα τα ματς μιας μεγάλης διοργάνωσης και τα παίζουμε μονά αποδεκτά στο «Χ», που επιβεβαιωμένα κινείται κατά μέσο όρο στο 3.00.

Κάθε φορά που χάνουμε ένα παιχνίδι, περνάμε στο επόμενο διπλασιάζοντας το αρχικό μας κεφάλαιο. Για παράδειγμα, ξεκινάμε στο πρώτο ματς με 10 ευρώ, περνάμε στο δεύτερο ποντάροντας 20 ευρώ, στο τρίτο 40 ευρώ, στο τέταρτο 80 ευρώ κ.ο.κ. Κάποια στιγμή η ισοπαλία ενδέχεται να κάνει την εμφάνισή της και να μας επιστρέψει πέραν του συνολικού κεφαλαίου και ένα σεβαστό κέρδος στην τσέπη.

Υπάρχουν όμως κάποια tips που επιβάλλεται να γνωρίζουμε και να προσέξουμε σε μεγάλο βαθμό. Αρχικά δεν πρέπει για κανέναν λόγο να υπερπηδάμε αγώνες επειδή μπορεί να έχουν κάποιο τεράστιο φαβορί και περιμένουμε πως δεν πρόκειται να λήξουν ισόπαλοι. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης να μην αγχωθούμε σε περίπτωση που αργεί να έρθει η ισοπαλία.

Όταν επιβεβαιωθεί η ισοπαλία και πληρωθούμε ξεκινάμε πάλι από την αρχή αναπροσαρμόζοντας το κεφάλαιο μέχρι εκεί που σηκώνει η τσέπη μας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μπορούμε να εφαρμόσουμε το συγκεκριμένο σύστημα εφόσον δεν θέλουμε να περιμένουμε μια μεγάλη διοργάνωση και στα ματς πρωταθλήματος επιλέγοντας μια οποιαδήποτε ομάδα. Για παράδειγμα επιλέγουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάθε αγωνιστική την παίζουμε ισοπαλία. Αν το είχαμε κάνει φέτος με την ομάδα του Μουρίνιο θα είχαμε πληρωθεί δύο φορές και σε πολύ καλή συχνότητα, αφού έφερε «Χ» την τέταρτη και την όγδοη αγωνιστική.

Τώρα σίγουρα κάποιοι θα αναρωτιέστε: Και αν κάνει καιρό να εμφανιστεί μια ισοπαλία και δεν μου φτάσει το μπάτζετ τι θα κάνω;». Όταν διαπιστώσετε όταν κοντοζυγώνει αυτή η ακραία περίπτωση μπορείτε σε κάποιο σημείο να βάλετε στοπ στο ποντάρισμα και να ξεκινήσετε από την αρχή. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται να χρήματα του κεφαλαίου και όταν επιτέλους έρθει η ισοπαλία θα έχετε ελαττώσει τη χασούρα και φυσικά θα έχετε εκ νέου το μπάτζετ να ξεκινήσετε από την αρχή.

Διάβασε τα πάντα για το σύστημα με τα Χ από την πηγή του, στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x