Επικαιρότητα

Το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μπακατσέλο

Πλήθος κόσμου, επιχειρηματίες και πολιτικοί έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας

Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μπακατσέλο, ο οποίος έφυγε την Πέμπτη σε ηλικία 84 ετών, είπε η Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr, πλήθος κόσμου, επιχειρηματίες και πολιτικοί έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας όπου εψάλη μέσα σε κλίμα συγκίνησης η εξόδιος ακολουθία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άνθιμου.

Στην εκκλησία βρέθηκαν ο πρόεδρος της Μασούτης, Διαμαντής Μασούτης, ο σύμβουλος διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς Χριστόδουλος Αντωνιάδης, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΚΕΠΑ Νίκος Ευθυμιάδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Δομοτεχνικής Χάρης Αλεξόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Κυριάκος Λουφάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μπακατσέλος κα.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σταμάτης, οι βουλευτές της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Θεόδωρος Καράογλου, οι πρώην βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ Τάσος Σπηλιόπουλος και Σωτήρης Κούβελας, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Το προαύλιο της εκκλησίας κατακλύστηκε από περισσότερα από 160 στεφάνια.

Στεφάνια απέστειλαν ακόμη ο πρίγκηπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, η πρεσβεία του Βελγίου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ, ο ΣΒΒΕ, τα Επιμελητήρια της πόλης, η ΔΕΘ, ο ερασιτέχνης Άρης, οι επιχειρηματίες Ευάγγελος Μυτιληναίου, Μίνωας Κυριακού, Φώτης Μπόμπολας, Γιώργος Μπόμπολας, ο όμιλος Κοπελούζου κ.α.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x