Champions League

Το… θρίλερ της Γιουβέντους

Για εφιάλτες, στοιχειωμένη… Ευρώπη και ανίκητο Ρομπέρτο κάνουν λόγο οι ιταλικές εφημερίδες μετά την ήττα της Γιουβέντους από τον Ολυμπιακό. Δείτε τι γράφουν.

«Βαριά» πήραν στην Ιταλία την ήττα της Γιουβέντους από τον Ολυμπιακό. Οι εφημερίδες της χώρας στέκονται στο κακό πρόσωπο που βγάζουν οι «μπιανκονέρι» στην Ευρώπη, μιλούν για το πεταμένο πρώτο ημίχρονο και στέκονται στην απόδοση του Ρομπέρτο.

Δείτε τι γράφουν:

Gazzetta Dello Sport: «Ελληνικό… κρίμα. Η Γιουβέντους έχασε στην Αθήνα από το γκολ του Κασάμι και τις αποκρούσεις του Ρομπέρτο. Άργησε να ξυπνήσει, πολιόρκησε τον Ολυμπιακό, αλλά έχασε και πάλι στην Ευρώπη. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη».

Tuttosport: «Στοιχειωμένη! Τρελό νοκ άουτ για τη Γιουβέντους στην Αθήνα. Αγνώριστη και πάλι στο Champions League, έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο και στη συνέχεια έχασε μια σειρά από απίστευτες ευκαιρίες».

Corriere Dello Sport: «Εφιάλτης στην Ευρώπη για τη Γιούβε. Μια ακόμη ήττα μετά τη Μαδρίτη. Πλέον η κατάσταση για την πρόκριση έχει γίνει δύσκολη. Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο και μετά φουλ επίθεση με πολλές χαμένες ευκαιρίες».

La Stampa: «Κι άλλη ήττα για τη Γιούβε. Η πρόκριση στους ‘16’ σε κίνδυνο. Οι ‘μπιανκονέρι’ έχασαν στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό, με τον τερματοφύλακα των Ελλήνων να αποσοβεί την ισοφάριση».

Metro: «Δύσκολα τα πράγματα. Η Γιουβέντους έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο κι έχασε στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x