Μαχητικά Αθλήματα

Το trash-talk παρατράβηξε…

Είναι σύνηθες φαινόμενο οι προκλητικές δηλώσεις εκατέρωθεν πριν από αγώνα σε μαχητικά αθλήματα. Όμως η προσεχής αντίπαλος της Ρόντα Ράουζι, η Μπεθ Κορέια, ξεπέρασε τα όρια.

Καλές οι προκλήσεις, αποτελούν άλλωστε «θεσμό» στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, αλλά υπάρχουν και όρια. Κι αυτά τα ξεπέρασε πολύ η προσεχής αντίπαλος της Ρόντα Ράουζι στο ΜΜΑ, Μπεθ Κορέια.

Με αφορμή τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η Αμερικανίδα μαχήτρια, όταν ο πατέρας της αυτοκτόνησε και η ίδια είχε πέσει στις καταχρήσεις, η Βραζιλιάνα αντίπαλός της βρήκε αφορμή να της επιτεθεί και να τη μειώσει. Αλλά μάλλον έκανε κακό στον ίδιο τον εαυτό της…

«Θέλω να τη βγάλω νοκ άουτ, να αποδείξω πως είναι ένα ψέμα. Θέλει να ορθώσει ανάστημα σε μένα; Ας το δούμε, λοιπόν! Θέλω να την ξευτιλίσω και να δείξω σε όλο τον κόσμο πως δεν κάνει για το ΜΜΑ. Άλλωστε ασχολείται πλέον με ταινίες, βιβλία και άλλα τέτοια πράγματα», τόνισε και συνέχισε σε ακόμη χειρότερο τόνο: «Κάτω από πίεση έχει αποδειχτεί πως είναι αδύναμη. Όταν η μητέρα της την πίεζε, έφευγε από το σπίτι. Μετά άρχισε τα ναρκωτικά. Δεν είναι έτσι οι σούπερ ήρωες. Δεν είναι πνευματικά υγιής, θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό της. Όλο κλαίγεται για να την ενθαρρύνουν οι τριγύρω της, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί όταν καταλάβει ότι δεν είναι αυτό που νομίζει. Ελπίζω τότε να μην αυτοκτονήσει κι αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x