Γενικά

Το τρίποντο του Σπανούλη από τα 12 μέτρα

Καλεσμένο τον Χρήστο Μυριούνη και πολλά θέματα από Ελλάδα και εξωτερικό θα έχει η σημερινή εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (14.30-15.30).

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΑΡΤ (14.30-15.30). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι ο παλιός διεθνής φόργουορντ και νυν προπονητής, Χρήστος Μυριούνης.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Πλούσια δράση από την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο περίπατος του Ολυμπιακού με την Νεπτούνας, η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην Πόλη.
2) Ανάλυση της Α1 με πλάνα από όλα τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής.
3) Φουλ Α2: πλάνα και ρεπορτάζ από το ματς του Ψυχικού με τον ΟΦΗ. Τι είπαν Δημάκος, Λάτοβιτς και Τακιανός.
4) Ρετρό με μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Ταουγκρές με καλάθι του Ντικούδη. Ματς, όμως, που επαναλήφθηκε.
5) Πλούσια δράση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Παπανικολάου, Αντετοκούνμπο, Κουφός και Καλάθης κοσμούν το ελληνικό μπάσκετ στις ΗΠΑ.
6) Δεκάλεπτη αναφορά στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με την βοήθεια του δημοσιογράφου, Θοδωρή Λινάρδου. Πλούσιο ρεπορτάζ από τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αθηναϊκού.
7) Ρετρό με την ιστορική πρόκριση του Αμαρουσίου επί της Ούνιξ Καζάν. Το προτελευταίο βήμα για τη κατάκτηση του Σαπόρτα το 2001.
8) Δείτε την ιστορία ενός «γίγαντα» 229 εκατοστών και του Ελληνα συμπαίκτη του.
9) Ρετρό με Ιωνικός Νικαίας-Σπόρτιγκ καθώς και μεγάλο καλάθι του τότε παίκτη του Γυμναστικού, Βασίλη Σπανούλη, από τα 12 μέτρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x