Κύπελλο Ελλάδας

Το «τσέκαρε» μόνος του

Το εισιτήριο τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» ο Απόλλων στη Ριζούπολη, επικρατώντας 2-1 του Πλατανιά, με τον Χρήστο Μίγνκα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και να δίνει την ασίστ για το δεύτερο.

Στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Απόλλων. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με σκορ 2-1 του Πλατανιά στη Ριζούπολη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν ο Χρήστος Μίγνκας. Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 69’ έβγαλε την ασίστ στον Τσιλιγγίρη για το 2-0. Αδικήθηκαν από τον εαυτό τους στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί, που είχαν δοκάρι (11’) και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. To τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με τέρμα του Στόλερ στο 85’.

Οι συνθέσεις:


Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Γκόμες, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Διαμάντης, Καμαρά, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης, Τσιλιγκίρης, Μίνγκας, Μπάρκογλου

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Περιστερίδης, Ντεντάκης, Ράφαελ, Καστέλς, Ιντζίδης, Σιώπης, Στόλερ, Γουνδουλάκης, Μπεριάν, Κάταϊ, Πόποβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x