Gossip

Το χάσαμε το κορμί, Εζίλ (pic)

Τα ‘θελε και τα ‘παθε! Μετά το σκηνικό με το… τρίτο πρόσωπο, ο Μεσούτ Εζίλ θα μένει πλέον μόνος στην πολυτελή του βίλα. Η Μάντι Καπρίστο φόρτωσε τα πράγματα της σ’ ένα φορτηγό και την… έκανε!

Από τα μέσα του Οκτώβρη, τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Μεσούτ Εζίλ να έχει χωρίσει με την Μάντι Καπρίστο πάνε κι έρχονται. Αυτή την φορά ωστόσο φαίνεται πως είναι γεγονός…

Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδο της γερμανικής εφημερίδας «Bild» την Πέμπτη (23/10) «φιλοξενείται» μια φωτογραφία που δείχνει εταιρεία μεταφορών να φορτώνει τα πράγματα της ποπ τραγουδίστριας-μοντέλου, από την πολυτελή βίλα του μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ.

inner

Φυσικά η σχέση τους είχε ξεκινήσει να περνάει κρίση, αλλά η επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν τον διεθνή άσο να έχει κρυφό δεσμό με την Μέλανι Ρίκινγκερ, ήταν η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είδαν το φως της δημοσιότητας οι διαδικτυακές συνομιλίες που είχε ο Εζίλ με την 24χρονη πρώην σύντροφο του Κρίστιαν Λελ, μετά από έρευνα του τελευταίου στο κινητό της «αγαπημένης» του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x