Stoiximan Super League

Το χρήμα είναι το παν…

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για την εξεύρεση ρευστού. Παραμένει προτεραιότητα της νέας διοίκησης του Άρη η Football League.

Ολοκλήρωσε τον κύκλο επαφών του στην Αθήνα ο Παναγιώτης Στεφανίδης. Ο επικεφαλής της νέας διοίκησης του Άρη θέλησε να δει τις προθέσεις των πιστωτών, μιλώντας με τους δικηγόρους τους, καθώς από αυτούς θα εξαρτηθεί κατά ένα σημαντικό ποσοστό σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί του χρόνου η ομάδα.

Επιπλέον, είχε συζητήσεις για να διαπιστώσει σε τι έσοδα βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα μπορεί να υπολογίζει. Οι «κίτρινοι» περιμένουν χρήματα από τον ΟΠΑΠ και το… επίδομα υποβιβασμού, αλλά δεν είναι γνωστό το ακριβές ποσό που δικαιούνται. Ακόμη, μίλησε και με την πλευρά της Nova για τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ίσως υπάρξουν νέα για το θέμα της χρηματοδότησης από γνωστούς αρειανούς επιφανείς άνδρες. Θα τους αναλύσει το πλάνο και αναμένεται να τους ενημερώσει για τα όσα σύλλεξε από την παραμονή του στην πρωτεύουσα. Στη συνέχεια θα συναντήσει και τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχαν πρώτη επαφή οι Βασίλης Φουρλίκας και Γιάννης Κουζούνιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x