Euroleague

Τόμιτς: «Παίξαμε με καρδιά»

Στην καρδιά των παικτών του Ολυμπιακού απέδωσε την «ανατροπή» κόντρα στη Βαλένθια ο Μίλαν Τόμιτς μετά το ματς του ΣΕΦ.

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόνισε πως η Βαλένθια έχει τα πιο εύκολα ματς για να προκριθεί, γιατί είχε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα. Στάθηκε στο καλό πρώτο δεκάλεπτο, στην ψυχολογία που δίνει το αήττητο σερί στην Ευρωλίγκα και περιμένει μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια από τον Αγραβάνη.

Αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε με καρδιά και άξια "γύρισε" και πήρε το παιχνίδι. Η Βαλένθια είναι "γεμάτη" σε όλες τις θέσεις, πιστεύω πως δεν τους βόλευε το πρόγραμμα μέχρι στιγμής. Πλέον, έχουν τρία ματς στην έδρα τους. Παίζουν πολύ γρήγορο μπάσκετ. Εμείς ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, που επέστρεψε από το -10 και νίκησε.
Μπορούμε να κρατήσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, που ξεκινήσαμε καλά. Το τρίτο όχι, γιατί το χάσαμε με 20-9 και, φυσικά, το τέλος που σαν ομάδα παίξαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μπάλα μπάλα και νικήσαμε.

Για την ομάδα είναι καλό το αήττητο, ανεβαίνει η ψυχολογία. Από την άλλη, δεν σημαίνει και τίποτα, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αρχικά θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στη Βιτόρια, γιατί έχουν καινούργιο προπονητή, καθώς και κάποιους παίκτες. Θα είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Μας βοήθησε πάρα πολύ ο Αγραβάνης, για άλλη μία φορά, ο Δημήτρης πρέπει να δουλεύει κάθε ημέρα στην προπόνηση για να βελτιωθεί και να φτάσει σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x