Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τόμπρος: «Τιμή μου που προπόνησα τον Γιαννιώτη»

Περήφανος νιώθει ο Κώστας Τόμπρος για την επιτυχία του Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος προπονητής του 36χρονου Ολυμπιονίκη, όταν εκείνος ξεκίνησε την κολυμβητική του καριέρα.

Ο Κώστας Τόμπρος υπήρξε ο πρώτος προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη, όταν ο ασημένιος Ολυμπιονίκης ξεκινούσε τα πρώτα του «βήματα» στην κολύμβηση, στην Κέρκυρα.

Με ανάρτησή του στα social media, ο κ. Τόμπρος ανέφερε πως ήταν τιμή του που προπόνησε τον 36χρονο αθλητή και δήλωσε πως το μετάλλιο, ανεξαρτήτου χρώματος, του ανήκει δικαιωματικά, ενώ απένειμε και τα εύσημα στον προπονητή του, Νίκο Γέμελο.

Αναλυτικά

inner

«Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν τον μοναδικό αθλητή με τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και την απίστευτη δύναμη για όσα προσέφερε στην κολύμβηση, την Ελλάδα, την Κέρκυρα και τον αθλητισμό. Από τα παιδικά του χρόνια στο νησί, την Ολυμπιάδα του 2004 μέχρι και σήμερα, ο δρόμος ήταν δύσκολος και τα κύματα πολλά. Ο Σπύρος τελικά τα κατάφερε. Το πίστεψε και πήρε το μετάλλιο που δικαιωματικά του ανήκε. Δεν έχει σημασία το χρώμα, σημασία έχει ότι πέτυχε το στόχο που ο ίδιος είχε βάλει. Σαν προπονητής νοιώθω περήφανος που κάναμε μαζί, έστω και για 3 χρόνια, τα πρώτα βήματα της αγωνιστικής κολυμβητικής του καριέρας και είχα την τιμή να προπονήσω ένα τόσο μεγάλο ταλέντο και να τον γνωρίσω τόσο σαν αθλητή, όσο και σαν χαρακτήρα. Συγχαρητήρια Σπύρο…Μπράβο Νίκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x