Τένις

Τον Ιανουάριο επανέρχεται ο Φέντερερ

Την επιστροφή του τον Ιανουάριο του 2017 στην Αυστραλία στο Hopman Cup και στο Australian Open σχεδιάζει ο Ρότζερ Φέντερερ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ελβετός.

Την πεποίθηση του ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει την νέα χρονιά και συγκεκριμένα στην Αυστραλία στο Hopman Cup και στο Australian Open, εξέφρασε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 17 φορές κάτοχος Grand slam είπε στην συνέντευξη τύπου, που ανακοινώθηκε επίσης ότι αυτός και ο Ράφα Ναδάλ θα παίξουν μαζί για την ομάδα της Ευρώπης στο Laver Cup στην Πράγα στις 22-24 Σεπτεμβρίου:

« Δεν βλέπω ότι κάτι τελειώνει. Το βλέπω σαν κάτι που ξεκινάει και δουλεύω για αυτό και όταν επιστρέψω στο Hopman Cup και μετά στο Australian Open…για αυτό δουλεύω για την ώρα».

«Τα πάω καλά και προπονούμαι όσο πιο πολύ μπορώ για να ανακτήσω την δύναμή στον τετρακέφαλο και για να κρατήσω το σώμα μου σε φόρμα».

«Ώστε όταν επιστρέψω στο γυμναστήριο τους επόμενους δύο μήνες για την φυσική κατάσταση, να είμαι έτοιμος για αυτό. Ελπίζω να είμαι «σούπερ» δυνατός όταν επιστρέψω τον Ιανουάριο».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x