Ελλάδα

Τον Κινέζο Σανγκ Πινγκ πήρε ο Παναθηναϊκός!

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Κινέζος φόργουορντ Σανγκ Πινγκ!

Και το άνοιγμα στην κινεζική αγορά για τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα eurohoops.net το «τριφύλλι» συμφώνησε με τον Κινέζο φόργουορντ Σανγκ Πινγκ, χωρίς πάντως να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τη διάρκεια της συμφωνίας.

Μάλιστα ο 29χρονος παίκτης έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιό του, από τις 10 Ιουλίου. Ο Πινγκ αγωνιζόταν στην κινεζική λίγκα με την Κουϊντάο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ΗΠΑ στο πανεπιστήμιο της Nεμπράσκα, στο Ιλινόις Σέντραλ και στη δεύτερη κατηγορία με το Εμπόρια Στέιτ.

«Είναι καλή ευκαιρία για εμένα να πάω στην Ευρώπη να μάθω και να βελτιωθώ ως παίκτης καθώς είναι πολύ υψηλό το επίπεδο και οι τακτικές των ομάδων πολύ καλές. Ειδικά ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Το να παίξω σε αυτή την ομάδα είναι ευκαιρία και τιμή για εμένα. Πάντα ήταν όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ως ο πρώτος Κινέζος που θα παίξω εκεί θέλω να αποτελέσω παράδειγμα», έγραψε για τη μεταγραφή του στους «πράσινους» ο 29χρονος παίκτης στο weibo.com.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x