Ευρώπη

Τον «ξανάστειλε» στην Λαμποράλ

Στην διακοπή του δανεισμού του Ντέβον Βαν Όστρουμ προχώρησε η Τσιμπόνα, με τον 21χρονο γκαρντ να επιστρέφει στην Λαμποράλ Κούτσα.

Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η «θητεία» του Ντέβον Βαν Όστρουμ με τη φανέλα της Τσιμπόνα, καθώς οι Κροάτες ανακοίνωσαν την Παρασκευή (31/10) την πρόωρη λήξη του δανεισμού του.

Αυτό σημαίνει πως ο 21χρονος γκαρντ θα επιστρέψει στην Λαμποράλ Κούτσα, όπου και ανήκει. Παράλληλα, δεν διευκρινίστηκε στους Ισπανούς ο λόγος του τερματισμού του εν λόγω deal. Με μια πρόχειρη ματιά στους αριθμούς του όμως, βγαίνουν συμπεράσματα…

Συγκεκριμένα, σε πέντε παιχνίδια συνολικά ο Άγγλος αθλητής είχε μόλις 2.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 9.2 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον, το πιθανότερο σενάριο είναι πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα θα ψάξει να τον δανείσει σε έναν άλλο σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν, ο Βαν Όστρουμ βρήκε χρόνο στην Λαμποράλ Κούτσα, έχοντας κατά μέσο όρο 1.2 πόντους και 1.1 ριμπάουντ σε 10 αγώνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x