Stoiximan Super League

Τον «σκότωσε» γιατί τον αγαπούσε…

Ο… πρώην δικός του Καμαρά, «πλήγωσε» τον Ατρόμητο, ισοφαρίζοντας το γκολ του Παπαδόπουλου και έδωσε πολύτιμο πόντο (1-1), στον καλά διαβασμένο Παναιτωλικό, στο Περιστέρι.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία, φεύγοντας «αλώβητος» και από το Περιστέρι. Η ομάδα του Χάβου ήρθε 1-1 με τον Ατρόμητο, με τον Ανρί Καμαρά (41') να ισοφαρίζει γκολ του Παπαδόπουλου (36') και να «πληγώνει» την πρώην ομάδα του.

Καλά διαβασμένη και στημένη στον αγωνιστικό χώρο του Περιστερίου, η ομάδα του Αγρινίου, μπλόκαρε και «κλείδωσε» τα ατού του συνόλου του Παράσχου. Μέτριοι οι «κυανόλευκοι» δεν έβρισκαν διαδρόμους να πιέσουν και «πλήρωσαν» ένα λάθος του Σηφάκη και έχασαν το τρίποντο.

Το ματς:


Ανεβασμένες και οι δύο, με καλή… φόρα από τα προηγούμενά παιχνίδια τους, Ατρόμητος και Παναιτωλικός δεν έδειχναν να δικαιώνουν την αναμονή για καλό θέαμα στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος με επιθετική φιλοσοφία μπήκε στο παιχνίδι για να πάρει το προβάδισμα από νωρίς και να ελέγξει καλύτερα την αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός είχε τα… απρόοπτά του. Ο Χάβος είδε τον Μπόγιοβιτς να μην μπορεί να ξεκινήσει, έβαλε τον Θεοδωρίδη και το πλάνο άλλαξε.

Το 0-0 έμενε με σχετική ευκολία, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Παπαδόπουλος, όμως, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Ούμπιντες άνοιξε το σκορ για να βάλει στη θέση του οδηγού την ομάδα του, σε αρκετά κομβικό χρονικό σημείο. Ο Παναιτωλικός δεν τα έχασε και ο Καμαρά «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Σηφάκη και την κακή του έξοδο, βάζοντας τα πράγματα και πάλι στο μηδέν ή μάλλον… στο ένα!

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, αλλαγές δεν υπήρχαν από τους δύο προπονητές που έδειχναν ευχαριστημένοι από την εικόνα των ομάδων τους. Μετά την πρώτη πεντάλεπτη πίεση του Παναιτωλικού, το γήπεδο έγειρε προς την πλευρά του Ατρόμητου. Σωστή κυκλοφορία, καθολική κατοχή όμως και πάλι, φάσεις μπροστά από τον Ράφαελ δεν γίνονταν. Και πώς να γίνουν όταν στην άμυνα δέσποζε με την παρουσία του ο Μπικέι, ο οποίος έκανε το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι του με τον Παναιτωλικό.

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξαν πολλά. Ο Ατρόμητος πίεσε πολύ, ανέβασε την αμυντική του γραμμή πιο ψηλά, έφτασε στην περιοχή του Μπρακάλι, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Δεν το έκανε ούτε στην μεγάλη ευκαιρία του Καραγκούνη, πάνω στη γραμμή, μετά την ασίστ του Καραμάνου. Ο Παναιτωλικός έφυγε από το Περιστέρι με έναν υπερπολύτιμο πόντο και σίγουρα με τις εντυπώσεις να είναι με το μέρος του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (69’ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες (88’ Καραμάνος), Μπρίτο (69’ Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Στον πάγκο: Τσενάμο, Νάστος, Μπάλλας, Γεωργίου.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Τζούνιορ (75’ Μπελόν), Σφακιανάκης (80’ Καλογέρης), Μπακάκης, Θεοδωρίδης (70’ Ιωάννου), Καμαρά.

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Δάρλας, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλί.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Βερρής (Λέσβου)
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου

Control room





Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x