Επικαιρότητα

Τον σκότωσε με έξι μαχαιριές για ένα... παρκάρισμα!

Ανθρωποκυνηγητό για έναν 51χρονο με ψυχολογικά προβλήματα που σκότωσε έναν 48χρονο πατέρα τριών παιδιών μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στην Ηλεία για έναν 51χρονο, που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται ως γνωστός «νταής» με εριστική συμπεριφορά, καθώς έχει αναγνωριστεί ως δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 48χρονου πατέρα τριών παιδιών.

Το άγριο έγκλημα, που έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, φέρεται πως είχε αιτία το… παρκάρισμα. Ο άτυχος 48χρονος μηχανικός αυτοκινήτων πάρκαρε το αυτοκίνητό του το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από ένα κατάστημα χρωμάτων και ειδών κιγκαλερίας στον Πύργο, αλλά μόλις βγήκε δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από τον 51χρονο που του κάρφωσε έξι φορές στην πλάτη το μαχαίρι που κρατούσε!

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα κόκκινο Seat Ibiza και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο αιμόφυρτος επιχειρηματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αρχές αναζήτησαν τον δράστη της δολοφονίας στο σπίτι του και σε σπίτια συγγενών του, αλλά δεν τον βρήκαν και «χτενίζουν» όλη την ευρύτερη περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x