Stoiximan Super League

Τόπο στα... δικά του νιάτα

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης έγινε ο τρίτος παίκτης του ΟΦΗ -μέσα στους τελευταίους 6 μηνες- που γίνεται επαγγελματίας, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ένα ακόμα δικό του παιδί «έδεσε» με επαγγελματικό συμβόλαιο ο ΟΦΗ, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια προώθησης ταλέντων απ' τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου.

Μετά τους Γιαγκιόζη και Κολιακουδάκη, σειρά πήρε ο Μπάμπης Δαμιανάκης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας, προερχόμενος απ' την Κ20 του ΟΦΗ.

Ο 18χρονος στόπερ ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στα «μικρά» τμήματα του κρητικού συλλόγου, ενώ είχε ακολουθήσει και την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά τις υπογραφές του επαγγελματικού συμβολαίου ο Μπάμπης Δαμιανάκης δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Νιώθω χαρά και περηφάνια που ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πουλινάκη και τον προπονητή κ. Δερμιτζάκη που με εμπιστεύτηκαν και να ξέρουν ότι θα δίνω καθημερινά το 100% των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ που ο καθένας ξεχωριστά με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά γιατί πλέον οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες αλλά συνάμα είμαι αισιόδοξος και αποφασισμένος ότι θα ανταποκριθώ στην πρόκληση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x