Stoiximan Super League

Τόρες… ούτε τώρα

Αναβολή παίρνει το ντεμπούτο του Μιγκέλ Τόρες, αφού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Φωκικό. Ξεκουράζει πολλούς ο Μίτσελ.

Το ντεμπούτο του Μιγκέλ Τόρες με τον Ολυμπιακό δεν θα γίνει ούτε στον επαναληπτικό των «32» του Κυπέλλου με τον Φωκικό στην Άμφισσα την Τετάρτη (20:30).

Ο Ισπανός αμυντικός παρότι προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες δεν επελέγη από τον Μίτσελ στην αποστολή, προφανώς επειδή κρίθηκε ακόμη ανέτοιμος. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» πέρα από τους τραυματίες Μπονγκ, Ντομίνγκες (θεραπεία και ατομικό), Ιμπαγάσα (θεραπεία) και Μασάντο (πρόγραμμα αποκατάστασης) επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς εν όψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να πάρει μαζί, λόγω και της υποχρέωσης χρησιμοποίησης νεαρών Ελλήνων στο Κύπελλο, παίκτες από την ομάδα Νέων. Άλλωστε και το 5-1 του πρώτου αγώνα επιτρέπει τις δοκιμές.

Εκτός έμειναν οι Ρομπέρτο, Κάρολ, Μανιάτης, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Χολέμπας και Σιόβας. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Μανωλάς, Σέποβιτς, Μετζανί, Σάλιακας, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Βούρος, Παπασάββας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x