Stoiximan Super League

Τοροσίδης: «Ραντεβού στον τελικό του Europa με τον Ολυμπιακό»

Να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό επιθυμεί ο Βασίλης Τοροσίδης, όπως τόνισε στη SportDay και εξέφρασε την ελπίδα η Ρόμα και ο Ολυμπιακός να συναντηθούν στον τελικό του Europa League.

Μετά τη χθεσινή διάψευση του Ολυμπιακού στα σενάρια που τον ήθελα να εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βασίλη Τοροσίδη, ήρθε η σειρά του διεθνούς μπακ της Ρόμα να διαψεύσει και εκείνος τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ο 29χρονος αμυντικός, μιλώντας στη SportDay, τόνισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό και εξέφρασε την ελπίδα να καταφέρουν οι Ρωμαίοι και οι Πειραιώτες να συναντηθούν στον τελικό του Europa League.

«Αγαπώ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το έχω ξαναπεί, είναι δεδομένο και αυτό δεν αλλάζει. Δεν είναι όμως προτεραιότητα για μένα να γυρίσω στην Ελλάδα. Ολοι γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους έφυγα. Ηθελα να δοκιμάσω την καριέρα στο εξωτερικό και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το έκανα. Θέλω να μείνω στο εξωτερικό, είμαι σε μία μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά κι αν ακόμη ήθελα να φύγω, δεν μ' αφήνει η Ρόμα. Εγώ σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή μόνον τη Ρόμα και την προσπάθεια να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο «Τόρο» και πρόσθεσε:

«Εύχομαι να συναντηθούμε στο Europa League, αλλά μόνον στον τελικό, πουθενά αλλού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x