Επικαιρότητα

Τόσκας: Γίνεται το παν για να συλληφθούν αυτοί που τραυμάτισαν τη δικηγόρο

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε την τραυματισμένη γυναίκα στον «Ευαγγελισμό» και χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες στα επεισόδια «μειοψηφία που επιζητά τη βία».

Διαβεβαιώσεις ότι γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι άνθρωποι που τραυμάτισαν τη δικηγόρο κατά τις χθεσινές ταραχές στα Εξάρχεια να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, βγαίνοντας από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου επισκέφτηκε το θύμα.

Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο από φωτοβολίδα, που φαίνεται να εκτοξεύτηκε από πυροσωλήνα, και κινδύνευσε να υποστεί ακρωτηριασμό. Υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση το βράδυ και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες στα επεισόδια «μειοψηφία που επιζητά τη βία» και τόνισε πως τέτοιες λογικές «δεν έχουν χώρο στην Δημοκρατία μας».

Αρκετοί από τους ταραξίες στα Εξάρχεια κατάφεραν να διαφύγουν μπαίνοντας σε πολυκατοικίες, όπου δεν τους ακολούθησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Προσήχθησαν ωστόσο 39 άτομα, από τα οποία αφέθηκαν αργότερα ελεύθερα τα 23 καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους. Οι υπόλοιποι οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε προσόψεις και εξώπορτες πολυκατοικιών.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x