NBA

Του εύχονται, αλλά δεν μπορούν να ακόμη να τον… πουν (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλείνει σήμερα 19 χρόνια ζωής και οι Μπακς το γιορτάζουν μαζί του, ενώ οι συμπαίκτες του αδυνατούν ακόμη να προφέρουν το επώνυμό του.

Για τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός παίκτης, καθώς ενσαρκώνει τις ελπίδες της ομάδας για ένα καλύτερο μέλλον. Έτσι τα γενέθλιά του, καθώς σήμερα κλείνει τα 19, δεν είναι μία ακόμη μέρα στην οικογένεια του Μιλγουόκι.

Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter υπάρχουν οι απαραίτητες ευχές, ενώ καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στείλουν φωτογραφίες, ζωγραφιές και μηνύματα για τον νεαρό άσο.

Μάλιστα οι συμμετέχοντες μπαίνουν στο διαγωνισμό για δώρο που περιλαμβάνουν από το καπέλο που φορούσε ο Αντετοκούνμπο όταν επελέγη στο νούμερο «15» του ντραφτ, μέχρι την υπογεγραμμένη φανέλα του και εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου με τους Νετς.




Παράλληλα, οι συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο κλήθηκαν να προφέρουν το επώνυμό του. Οι περισσότεροι δεν το τόλμησαν καν, προτιμώντας να τον πουν Giannis ή… ρούκι, ενώ όσοι το επιχείρησαν απέτυχαν παταγωδώς, όπως ο Ερσάν Ιλιασόβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x