Super League 2

«Του χρόνου μαζί με την ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα»

Ικανοποιημένος έμεινε από την εικόνα της ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο κόουτς των βυσσινί ευχήθηκε να βρίσκεται η ομάδα του μαζί με την Ένωση στην Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν

Ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό έμεινε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος από την εικόνα της ΑΕΛ στην φιλική ισοπαλία (1-1) απέναντι στην ΑΕΚ. Ο τεχνικός των «βυσσινί», με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στον «OTE TV», αναφέρθηκε στα διαστήματα της ομάδας του, τονίζοντας πως η διακοπή στην Football League θα την ευνοήσει.

Τέλος, ευχήθηκε η ΑΕΛ να βρίσκεται μαζί με την ΑΕΚ την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΟΤΕ TV:

«Είδα τα τρία πρόσωπα που ήθελα να δω. Από το μηδέν μέχρι το 30ο λεπτό θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Από το 30' μέχρι το 60' δείξαμε καλό πρόσωπο και αυτό το κρατάω. Από το 60' μέχρι το 90' έκανε την εμφάνιση της η κούραση. Είναι φυσιολογικό από το 60' και μετά η ΑΕΚ να έχει την κυριαρχία. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και για ομάδες όπως είμαστε εμείς είναι καλό που κερδίζουμε χρόνο με την αναβολή. Εύχομαι ολόψυχα του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε εδώ με τον Τραϊανό σε ματς της Σούπερ Λίγκας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x