Αγγλία

Τουρέ:«Θα παλέψω κόντρα στην Άρσεναλ»

Ευκαιρία για να αποδείξει στην Άρσεναλ πως βρίσκεται ακόμη σε υψηλό επίπεδο είναι για τον Κόλο Τουρέ το σαββατιάτικο(2/1119:30) παιχνίδι των «κανονιέρηδων» με τη Λίβερπουλ.

Ο Τουρέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά φαίνεται πως είναι πικραμένος λόγω της συμπεριφοράς που είχε απέναντι του η πρώην του ομάδα, η Άρσεναλ.

«Θέλω να δείξω στην Άρσεναλ ότι έκανε λάθος που με άφησε να φύγω. Θα πάω να παλέψω. Θέλω να τους δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει εκεί μέσα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για να τους δείξω ότι είμαι ακόμα εξαιρετικός παίκτης. Πιστεύω πως θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για εμένα. Πέρασα υπέροχες στιγμές εκεί. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου», σχολίασε ο Ιβοριανός.

Ο 32χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στην Άρσεναλ από το 2002 μέχρι το 2009, όταν και πήρε μεταγραφή για την Μάντσεστερ Σίτι, όπου και αγωνιζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

«Χωρίς τον Βενγκέρ δεν θα βρισκόμουν εδώ. Είναι ένας φανταστικός προπονητής, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το πρωτάθλημα», τόνισε ο Τουρέ αναγνωρίζοντας τα όσα του έχει προσφέρει ο Αλσατός τεχνικός.

Eπιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x