Αγγλία

Τουρέ: «Τρελό αυτό που έκανα» (video)

Δυσκολεύεται να… χωνέψει ο Κόλο Τουρέ το λάθος που έκανε στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, το οποίο κόστισε βαθμούς στην ομάδα του.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας δύο πόντους από την πέμπτη Έβερτον και τρεις από την τρίτη Τσέλσι, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Ωστόσο, η συγκομιδή των «κόκκινων» θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αν ο Κόλο Τουρέ δεν έκανε το τραγικό λάθος στο 67ο λεπτό του ματς με τη Γουέστ Μπρόμιτς Αλμπιον, με το οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι.

«Έκανα μια απαίσια πάσα. Έπρεπε να δώσω την μπάλα σε έναν από τους συμπαίκτες μου, αντί για αυτό την έδωσα κατευθείαν στον αντίπαλο επιθετικό», είπε αρχικά ο Ιβοριανός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Δεν τον είδα (Ανικέμπε). Έπρεπε να πασάρω στον Αλί (Σισοκό). Δεν ξαφνιάστηκα που με τροφοδοτήθηκα από τον Σιμόν (Μινιολέ), διότι έτσι παίζουμε. Δεν ξέρω γιατί έδωσα εκεί την μπάλα, ήταν τρελό. Είμαι απογοητευμένος για εμένα και την ομάδα μου. Είναι δύσκολο να το αποδεχθεί κάποιος, ειδικά εγώ, διότι παίξαμε καλά».

Όπως δήλωσε ο πρώην παίκτης των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε στα όσα είπαν οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης, χωρίς να μεταφέρει, όπως είναι φυσιολογικό, πως ακριβώς αντιμετωπίστηκε το θέμα. «Είναι δύσκολο να σας πως τι συζητήσαμε στα αποδυτήρια, αλλά ο προπονητής μας ξέρει πόσο απογοητευμένος είμαι. Η πάσα μου έφερε την ομάδα σε δύσκολη κατάσταση», σχολίασε ο 33χρονος παίκτης και καταλήγοντας τόνισε:

«Είναι σημαντικό όταν κάνεις λάθη να επανακάμπτεις και να παίζεις καλύτερα. Έχω κάνει αρκετά λάθη στη ζωή μου και κάθε μέρα μαθαίνω. Θα μάθω και από αυτό».

Δείτε το λάθος του Κόλο Τούρε μετά το 0:40 του βίντεο




Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x