Τουρνουά Βριληττός

«Τουρνουά με πολλαπλό χαρακτήρα»

Στα πολλαπλά κέρδη από το πρώτο διεθνές τουρνουά Μίνι Χάντμπολ «Βριληττός» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Παναγιώτης Ιατρούδης.

Διοργάνωση με πολλαπλό χαρακτήρα είναι πρώτο διεθνές τουρνουά Μίνι Χάντμπολ «Βριληττός», που διεξάγεται από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη και τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, του Δήμου Βριλησσίων και την αμέριστη συμπαράσταση του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων.

Για το τουρνουά μίλησε στην εκπομπή «Μπάλα δεν είναι μόνο μία» και στους Φλώρα Μιχαλοπούλου και Μιχάλη Ηλιού ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Παναγιώτης Ιατρούδης.

«Είμαστε πανέτοιμοι. Υπάρχει ένα ολόκληρο τιμ που έχει δουλέψει για το πρώτο διεθνές τουρνουά που έχει πολλαπλό χαρακτήρα. Πέρα από τη συμμετοχή ελληνικών ομάδων από όλη την Ελλάδα αλλά και ξένων συλλόγων, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά και πολιτιστικό», δήλωσε και πρόσθεσε: «Οι οργανωτές έχουν δώσει το κάτι παραπάνω, το κάνουν για την αγάπη και την ανάπτυξη του αθλήματος, όπως και για να δώσουν χαρά στα παιδιά. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση το Δήμο Βριλησσίων και την ομάδα της πόλης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x