Stoiximan Super League

Τους διατηρεί… μάχιμους

Για διάστημα τριών-τεσσάρων εβδομάδων θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να προγραμματίζουν και φιλικά παιχνίδια ώστε να παραμείνουν… μάχιμοι.

Με το επεισοδιακό ματς στην Τούμπα και την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για φέτος.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ήταν δυνατό να το… διαλύσουν από τώρα και αναμένεται να συνεχίσουν τις προπονήσεις για περίπου ένα μήνα ακόμη.

Για να σπάσει η μονοτονία σε αυτό το χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και ορισμένα φιλικά παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται την προσεχή Παρασκευή.

Οι Πειραιώτες, που επιστρέφουν τη Δευτέρα στου Ρέντη, θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα ματς που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών και εκπροσώπων του Τύπου στις 13.00.

Όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσει ακόμη ένα φιλικό ματς, αυτήν τη φορά κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου στις 16.00 και θα πραγματοποιηθεί επίσης δίχως φιλάθλους και δημοσιογράφους.

Σε αυτά τα παιχνίδια, όπως είναι λογικό, ο Μίτσελ θα προσπαθήσει να δει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως για παράδειγμα παιδιά από τις Ακαδημίες, ώστε να αποκτήσει μια καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητές τους και να λάβει αποφάσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x