Stoiximan Super League

Τους έβαλε για… φόρτιση

Διήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης για να «αδειάσουν»… ψυχοσωματικά μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μοναδικό πρόβλημα ο Μαντούρο, συνεχίζεται το τεστ για Ντανίλο.

Ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου μπορεί να επιτεύχθηκε για τον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά οι ποδοσφαιριστές του βγήκαν καταβεβλημένοι ψυχολογικά και σωματικά από αυτό το παιχνίδι. Ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλοντας οι παίκτες του να «αδειάσουν» από όλα τα παρελκόμενα του αγώνα αυτού, αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό και να ανανεώσει το ραντεβού του μαζί τους για τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν και θα αρχίσει εντατικά η προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20:00).

Πέραν των απουσιών των τιμωρημένων Νάτχο, Αθανασιάδη και Κατσουράνη, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα του Μαντούρο, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία και είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων.

Το πρόγραμμα ήταν χαλαρό για όσους έπαιξαν στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ οι υπόλοιποι-ανάμεσά τους και ο υπό δοκιμήν Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ντανίλο-δούλεψαν σε ασκήσεις τεχνικής και έπαιξαν δίτερμα.

Παίκτες και τεχνικό τιμ μετά την απαραίτητη ανταλλαγή ευχών έφυγαν για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x