Μαχητικά Αθλήματα

Τους έμαθε ελληνικά (video)

Μέχρι την Κίνα έφτασε η χάρη του Γιάννη Σοφοκλέους, με τον μεγάλο Έλληνα kickboxer να κερδίζει το 6ο ματς τίτλου τον τελευταίο χρόνο. Με νίκη στις αποσκευές της επιστρέφει και η Τίτα Γκρούεβα.

Δεν χρειάστηκε να κάνει... ταχύρρυθμα μαθήματα για να μάθει την γλώσσα. Ούτε καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια για να προσαρμοστεί στα ήθη κι έθιμα των Κινέζων.

Όπως το συνηθίζει όταν ανεβαίνει πάνω στο ρινγκ, ο Γιάννης Σοφοκλέους επέβαλε τους δικούς του κανόνες και επιβλήθηκε του Zhikang Chen σε μεγάλη μαχητική διοργάνωση που έγινε στην Κίνα, με τους αγώνες να... μπαίνουν σε εκατομμύρια σπίτια στην χώρα της Άπω Ανατολής χάρη στην τηλεοπτική μετάδοση. Έτσι, έφτασε αισίως τα 6 ματς τίτλου τον τελευταίο χρόνο, εντός κι εκτός των συνόρων, όλα τους νικηφόρα.

Δείτε τον αγώνα του Γιάννη Σοφοκλέους:



Συνέχεια στις διεθνείς επιτυχίες έδωσε η 20χρονη Τίτα Γκρούβα. Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, κυριάρχησε της Lingqi Meng και κράτησε τη ζώνη της WKU. Την τριπλέτα των επιτυχιών, συμπλήρωσε ο ομογενής Νίκο Τσιγάρας.

Ο Στέλιος Πολίτης ηγήθηκε της ελληνικής αποστολής, ενώ για την ιατρική φροντίδα των αθλητών, οι διοργανωτές επέλεξαν τον Δημήτρη Μπακιρτζή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x