Stoiximan Super League

Τους κέρδισε ο Αγγελίδης

Ενθουσιασμένοι είναι στον ΠΑΟΚ με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη που φαίνεται πως προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα καθήκοντα του και εκτιμάται πως θα πάψει να είναι δυσλειτουργικός ο σύλλογος.

Θετική γνώμη έχει προκαλέσει στους παράγοντες του ΠΑΟΚ ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος από τις αρχές της εβδομάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του αυτές τις ημέρες, έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο που δουλεύει και την οξυδέρκεια του και κυρίως για την ανταπόκριση που δείχνει, όπου χρειάζεται να επέμβει και τις γνώσεις που έχει γύρω από τα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Μάλιστα, έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στη δουλειά και στην ελληνική πραγματικότητα και ξέρει πολλά πράγματα γύρω από την ΠΑΕ.

Μάλιστα, την Πέμπτη γνώρισε τους παίκτες και μίλησε μαζί τους: «Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε. Σας πιστεύουμε ιδιαίτερα και είμαστε σίγουροι ότι αν βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό τότε στο τέλος της σεζόν θα είμαστε χαρούμενοι».

Ωστόσο, σημασία έχει να φανούν στην πράξη οι αλλαγές στη λειτουργία της ΠΑΕ και να μην παρατηρηθούν ξανά τόσο μεγάλες καθυστερήσεις σε σημαντικά θέματα, όπως συνέβη σε αυτό το καλοκαίρι, σε ζητήματα, όπως η υπογραφή του συμβολαίου του Αναστασιάδη, του Ρατς και του Πάμπλο Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x