Stoiximan Super League

Τους μαθαίνει ο Περέιρα

Πάνω στην τακτική δούλεψε αρκετά ο Βίτορ Περέιρα την Τρίτη που έχει αρκετό χρόνο πλέον για να μάθει καλύτερα τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ευκαιρία για να μάθει καλύτερα τους νέους του παίκτες έχει αυτές τις μέρες ο Βίτορ Περέιρα. Μεσοβδόμαδα θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική στη Super League, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει παιχνίδι, καθώς κανονικά θα αντιμετώπιζε τη Νίκη Βόλου, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Οπότε θα πάρουν ένα «τρίποντο» χωρίς κόπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν σήμερα (13/1) προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (18/1, 19:30) και ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και να δουλέψει κάποια πράγματα σε επίπεδο τακτικής. Μπορεί να ήρθε το «διπλό» στην Ξάνθη, αλλά ο πρώην τεχνικός της Πόρτο δεν πρόλαβε να δουλέψει αρκετά και να προσαρμόσει τα πλάνα του.

Αυτό θα κάνει από σήμερα και τις επόμενες ημέρες, όπου η ομάδα του δεν έχει επίσημη υποχρέωση.
Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν ειδικό πρόγραμμα, με ενεργητική αποθεραπεία και δουλειά επάνω στην τακτική, σε πιο ήπιους ρυθμούς από τους συμπαίκτες τους.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν πιο εντατικά, ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων. Στη συνέχεια τα δύο γκρουπ ενώθηκαν και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Στο τέλος έμειναν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στην Ξάνθη και συνέχισαν ξανά με ασκήσεις επάνω στα τελειώματα.

Προπονήθηκαν όλοι πλην των Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ και Μποτία. Ο πρώτος συνέχισε την αποκατάσταση του με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι άλλοι δύο θεραπεία και αποκατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x