Stoiximan Super League

Τους θέλει και το δείχνει

Ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει Σίλντενφελντ-Αμπέντ κάνει ο Παναθηναϊκός. Τι προσφέρει για τον Κροάτη στόπερ και τον Αλγερινό μέσο. Προχωρημένες επαφές για δεξί μπακ. Φινάλε με ΠΑΟΚ απόψε.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί σήμερα να ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αλλά ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Προτεραιότητα αποτελεί να διατηρήσει στο δυναμικό του παίκτες που είχαν συμβολή στη φετινή απόλυτα πετυχημένη πορεία της ομάδας και έχει δοθεί έμφαση στους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Μεχντί Αμπέντ που είναι δανεικοί.

Για τον μεν Κροάτη στόπερ θα υπάρχει σήμερα επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τον μάνατζέρ του στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεσή του έχει δύο σκέλη: αφενός το κασέ του, αφού φέτος οι «πράσινοι» κάλυπταν τις 250.000 από τις 800.000 ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Μόσχας κι αφετέρου το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα, που λήγει σε ένα χρόνο και δεν μπορεί να τον ξαναδανείσει, παρά μόνο να τον αφήσει ελεύθερο ή να τον πουλήσει (δεν είναι απίθανο, από τη στιγμή που είναι και στην αποστολή της Κροατίας για το Μουντιάλ). Ο Παναθηναϊκός θα διαμηνύσει στον ποδοσφαιριστή πως τον θέλει προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο αλλά με ετήσιες απολαβές που μαζί με τα μπόνους δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις 300.000. Εφόσον ο «Σίφο» δεχτεί, τότε θα αναλάβει ο ίδιος τις συζητήσεις με τη Ντιναμό, προσδοκώντας πιθανώς ότι θα καλύψει τη μείωση στις αποδοχές του με κάποια αποζημίωση. Αν ο Παναθηναϊκός δεν τα βρει με τον 29χρονο άσο ή την ομάδα του, τότε αναγκαστικά θα κινηθεί για άλλον στόπερ.

Σε ό,τι αφορά τον Μεχντί Αμπέντ, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας εδώ και καιρό με τη Νιούκαστλ. Η αγγλική ομάδα δεν δείχνει «ζεστή» να κρατήσει τον Αλγερινό μέσο και ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει είτε να ανανεώσει το δανεισμό του για ένα χρόνο, είτε να τον πάρει σαν ελεύθερο συμφωνώντας με τη Νιούκαστλ για ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης (50%) όπως έγινε όταν αποκτήθηκε ο Μάρκους Μπεργκ από το Αμβούργο.

Στο μεταξύ, μπορεί ο Όλιβερ Κιρχ να χάνεται για τον Παναθηναϊκό, αφού όλα δείχνουν πως ανανεώνει με τη Ντόρτμουντ, αλλά οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θα αποκτήσουν σίγουρα δεξί μπακ και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ήδη σε προχωρημένες επαφές με παίκτη το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί στον Τύπο. Συζητήσεις έχουν γίνει και για στόπερ και για χαφ.

Φινάλε…

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα τη σεζόν αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα σε ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι, αφού η πρώτη θέση στα play offs έχει εξασφαλιστεί από την Τετάρτη. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Νάνο και Μπαϊράμι, οι αδειούχοι Πράνιτς και Σίλντενφελντ, αλλά και οι τιμωρημένοι Καπίνο και Αμπέντ, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Πέτριτς. Στην ενδεκάδα θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Κοτσόλης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Ντίνας και Καρέλης. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τον αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x