Γενικά

Το’ σωσε στο τέλος η Ρεάλ (video)

Με δύο γκολ στο φινάλε η ανανεωμένη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι ισοφάρισε τη Λιόν στο τελικό 2-2 στο μεταξύ τους φιλικό στο «Ζερλάν».

Προβληματική για μεγάλο διάστημα του αγώνα, αλλά πεισματάρα στο φινάλε, η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Λιόν σε φιλικό που έγινε στο «Ζερλάν». Η ανανεωμένη «βασίλισσα» του Κάρλο Αντσελότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά με δύο γκολ στο φινάλε απέφυγε την ήττα.

Ο Γκρενιέ στο 20’ με καταπληκτικό βολέ και δίχως να γυρίσει το σώμα του άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 62’ ο Λισάντρο Λόπες με κοντινή προβολή από κεφαλιά-πάσα του Λακαζέτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 78’ ο Μοράτα μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τσέρισεφ σε ανατροπή από τον Γκοναλόν, ενώ στο 84’ ο Κασεμίρο με κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Λιόν: Α. Λόπες, Μ. Λόπες (84’ Ζεφάν), Μπίσεβατς, Φοφανά (46’ Ουμτιτί), Νταμπό, Μαλμπράνκ (85’ Φερί), Γκοναλόν, Ντανίκ (81’ Φεκίρ), Γκρενιέ (73’ Εμβουεμπά), Λακαζέτ (73’ Μπαλουλί), Λισάντρο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ (46’ Αντάν), Καρβαχάλ (76’ Κίνι), Πέπε (61’ Ματέος), Νάτσο, Τσέρισεφ, Ιγιαριμέντι (35’ Κασεμίρο), Ίσκο (64’ Μοράτα), Εζίλ (46’ Μόντριτς), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (61’ Κασάδο), Μπενζεμά (46’ Κεντίρα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x