Betmasters

Τρ(ν)άβα μπρος…

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την ήττα του ΠΑΟΚ των πολλών απουσιών, απέναντι στη σλοβάκικη Σπάρτακ Τρνάβα.

To 1-0 της Τούμπας υπέρ του «Δικέφαλου του Βορρά», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, λέει ένα μικρό κομμάτι της αλήθειας. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος απ΄ όσο δείχνει το τελικό σκορ και δικαιολογημένα έχει παράπονα από τη διαιτησία, η οποία του αφαίρεσε το δικαίωμα να προηγηθεί νωρίς μην καταλογίζοντας πέναλτι στο πρώτο μέρος, ενώ δύο, τουλάχιστον, καλές προσπάθειες των Θεσσαλονικέων κόπηκαν λανθασμένα ως οφσάιντ.

Η Σπάρτακ Τρνάβα αποτέλεσε πιο σκληρό αντίπαλο από τη Λοκομοτίβα κι έτσι η ελληνική ομάδα ναι μεν νίκησε, αλλά με σκορ που δεν δίνει σίγουρα την πρόκριση στη ρεβάνς της Σλοβακίας. Aπό τον αγώνα της Τούμπας κανένας εκ των δύο μονομάχων δεν έδωσε άλλο παιχνίδι, με το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Ρουζόμπεροκ – που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 2 Αυγούστου – να μεταφέρεται για τις 19 του μήνα, λόγω ίωσης ορισμένων παικτών της Σπάρτακ!

Για τον ΠΑΟΚ η κατάσταση δεν είναι απλή, επειδή η δυναμική του αντιπάλου κρίνεται αμφιλεγόμενη. Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι κι ένας εκ των ποιοτικότερων παικτών του αποτελεί παρελθόν κι επιστρέφει στην Ισπανία. Πέραν του Λούκας, τιμωρημένος είναι ο Μιγκέλ Βίτορ που κατόρθωσε ν΄ αποβληθεί με απευθείας κόκκινη στο 3΄ του πρώτου αγώνα για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα.

Ο Κίτσιου δεν ταξίδεψε στη Σλοβακία, λόγω τραυματισμού, ο Κλάους είναι εκτός από την αρχή της σεζόν, ενώ δεν υπολογίζονται οι ποιοτικοί Ρατς και Περέιρα. Για τους γηπεδούχους του Γιουράι Γιάραμπεκ δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα πλην του μεσοεπιθετικού Κλέμπερ. Η Τρνάβα, έχοντας αρχίσει από τον πρώτο γύρο, μετρά ήδη πέντε ματς στην Ευρώπη και δύο για τη σλοβάκικη Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ, αντίθετα, έχει τρία επίσημα.

Οι γηπεδούχοι είναι πιο έτοιμοι και θα έχουν κατάμεστη την, τυπικά, έδρα τους, η οποία χωρά περίπου τέσσερις χιλιάδες κόσμο. Στο «Στάντιον ViOn» του Ζλάτε Μόραβτσε, πάντως, δεν θα πέφτει καρφίτσα κι ας απέχει εξήντα χιλιόμετρα από το «Αντόνα Μαλατισκένχο» της Τρνάβα. Είναι δύσκολη εποχή για μεγάλα ελληνικά φαβορί, ειδικά μετά από απλές νίκες εντός στα πρώτα παιχνίδια. Φάνηκε στο 2-1 του Παναθηναϊκού στη «Λεωφόρο», το οποίο ακολούθησε η συντριβή με 3-0 στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλλο οι Βέλγοι, άλλο η Σπάρτακ, όμως και ο ΠΑΟΚ του συγκεκριμένου μεταγραφικού σχεδιασμού και της ελάχιστης ενίσχυσης ως τώρα, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να προσφέρει τη σιγουριά της πρόκρισης. Οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος δήλωσε πώς η ενδεκάδα της Σλοβακίας ίσως να μην παρουσιαστεί ξανά σε επίσημο ματς φέτος (!), αποδυναμώνουν επίσης τη χαμηλή τιμή του «διπλού» του ΠΑΟΚ.

Η εκτός έδρας εμφάνιση με τη Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ (ήττα για τον «Δικέφαλο» με 2-1) είναι περισσότερες από είκοσι ημέρες πίσω, αλλά και πάλι η ασθενής δυναμική του αντιπάλου καλύπτεται με τη, θεωρητικά, καλύτερη ετοιμότητα στην προκειμένη περίπτωση της ελληνικής ομάδας. Βέβαια, για να μην επιβάλλεται η καταστροφολογία, ο ΠΑΟΚ περνά και με οποιαδήποτε ισοπαλία και με οριακές ήττες με γκολ (2-1, 3-2 πχ) και η Τρνάβα δεν είναι και κανένα... θηρίο!

Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, ωστόσο, στοιχηματικά αξίζει η απόδοση στον «άσο». Ένα μικρότερο ποντάρισμα θα μπει στο ίδιο σημείο από το 45λεπτο, ενώ το Over 2,5 στο 1,90 είναι αρκετά μεγαλύτερο, αναλογικά με τον εκτός έδρας φαβοριτισμό του ΠΑΟΚ. Εκτός κι αν προκρίνεται στη λογική κάποιο σενάριο, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει με 0-1 ή 0-2 για παράδειγμα που, εννοείται, πώς κι αυτό παίζει! Για όσους πιστεύουν το «διπλό» αξίζει σαφέστατα ένα τέτοιο bet, παρά φόρτωμα στο 1,65…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
154. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΠΑΟΚ: 1 (4,25)
154. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΠΑΟΚ: 1 Η – 1 Τ (8,00)
154. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΠΑΟΚ: OVER 2,5 (1,90)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x