Επικαιρότητα

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: «Η γυναίκα μου έλεγε, εμείς θα φύγουμε από τη ζωή»

Την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο περιγράφει ο πατέρας που μέσα σε λίγη ώρα έχασε σύζυγό και κόρη στην οικογενειακή τραγωδία.

Την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο περιγράφει ο πατέρας που μέσα σε λίγη ώρα έχασε σύζυγό και κόρη στην οικογενειακή τραγωδία.

Η γυναίκα του η οποία δολοφόνησε την 17χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και υπέφερε από σοβαρά προβλήματα με την ψυχική της υγεία, το τελευταίο διάστημα έλεγε συνεχώς πως "όλα είναι μάταια".

"Η σύζυγός μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. "Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε", έλεγε και ξαναέλεγε στον άντρα της η συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία έδωσε ο ίδιος ο τραγικός πατέρας στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Ο πατέρας ανέφερε επίσης ότι λίγο πριν την τραγωδία, η σύζυγός του φαίνεται να μην ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή της όπως θα έπρεπε.

"Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας" είπε χαρακτηριστικά.

Στέλεχος μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας, ο πατέρας, είχε κλειδωθεί από την σύζυγό του στο λεβητοστάσιο. Άκουγε τα πάντα δίχως να μπορεί να κάνει κάτι για να εμποδίσει τη δολοφονία της 17χρονης και την αυτοκτονία μετά της συζύγου του.



Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, η νεαρή κοπέλα έσπευσε να εμποδίσει την μάνα της να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι. Τότε εκείνη στράφηκε εναντίον της και μετά έδωσε τέλος στη ζωή της.


Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x