Επικαιρότητα

Τραμπουκισμούς από χρυσαυγίτες καταγγέλλει το επιτελείο του Καμίνη

Δεκαπέντε άτομα προσήχθησαν στα Καμίνια - Παρόμοια καταγγελία έχει γίνει και στην περιοχή του Παπάγου, η οποία εξετάζεται από τις αρχές

Τραμπουκισμούς χρυσαυγιτών σε εκλογικά τμήματα στη Μ.Βόδα και στην Αχαρνών καταγγέλλει το εκλογικό επιτελείο του Γιώργου Καμίνη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί στα παραπάνω εκλογικά τμήματα, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκράτησης μέσω απειλών, ενώ μοίραζαν και φυλλάδια.

Το επιτελείο του υποψηφίου για τον δήμο Αθηναίων, Γ. Καμίνη κάλεσε την Αστυνομία.

Έπειτα από τις καταγγελίες η αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές χρυσαυγιτών. Παρόμοια καταγγελία έχει γίνει και στην περιοχή του Παπάγου, η οποία εξετάζεται από τις αρχές.

Μικροπροβλήματα στην περιφέρεια

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε με μικροπροβλήματα στην Αχαΐα.

Πιο συγκεκριμένα, με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών ξεκίνησε η ψηφοφορία σε τρία εκλογικά τμήματα της Πάτρας, στο 457, στο 550 και στο 558, λόγω έλλειψης μελών της εφορευτικής επιτροπής.

Επίσης, σε άλλα δύο εκλογικά τμήματα της Αχαΐας, η ψηφοφορία ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, λόγω αργοπορίας των δικαστικών αντιπροσώπων, ενώ σε ένα εκλογικό κέντρο παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα κλειδιά του σχολείου, το οποίο όμως επιλύθηκε σχεδόν άμεσα.

Ένας 19χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα στην Ναύπακτο, γιατί έγραφε συνθήματα έξω από εκλογικό κέντρο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια περιπολιών έξω από εκλογικά κέντρα της πόλης, εντοπίστηκε στις 4:20 το πρωί ο 19χρονος να γράφει συνθήματα με μαρκαδόρο, δίπλα από την πόρτα του 1ου γενικού λυκείου της Ναυπάκτου. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και αντιμετωπίζει την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x