Champions League

Τρεις αμφίβολοι για τη Γιουνάιτεντ

Χωρίς τους Κάρικ, Έβανς και Ράφαελ έγινε η σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ενόψει της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Champions League.

Δεν προπονήθηκαν σήμερα οι Μάικλ Κάρικ, Τζόνι Έβανς και Ράφαελ με την υπόλοιπη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ δημιουργώντας αμφιβολίες στον Ντέιβιντ Μόγιες για το κατά πόσο θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον πρώτο όμιλο της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Μάικλ Κάρικ έλειψε και από τον αγώνα με τη Φούλαμ στο “Craven Cottage” καθιστώντας τη συμμετοχή του ακόμα πιο δύσκολη.

Αντίθετα οι Έβανς και Ράφαελ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο ένας στην πλάτη και ο δεύτερος στον αστράγαλο και η συμμετοχή τους στην αποστολή της Γιουνάιτεντ για την Ισπανία θα αποφασιστεί τη Δευτέρα το απόγευμα.

Kαλά νέα έρχονται από την πλευρά του Ντάνι Γουέλμπεκ. Ο επιθετικός των κόκκινων διαβόλων δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο που τον άφησε εκτός, στο μάτς με τη Φούλαμ αφού σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x