Betmasters

Τρεις ισοπαλίες με γινόμενο 53,12!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τρία «Χ» σε παιχνίδια, όπου τα φαβορί έχουν χαμηλότερες αποδόσεις απ΄ ό,τι θα έπρεπε.

Η τιμωρία του Νεμάνια Γκούντελι στερεί από την ΑΖ τον ποιοτικότερο παίκτη στη μεσαία γραμμή, όμως η απουσία του Σέρβου δεν μπορεί να στηρίξει αυτόν τον «μηδενισμό» στις αποδόσεις εναντίον της Άλκμααρ. Η Φιτέσε έχει μεν χάσει ένα ματς στα δεκατρία εντός, για την Ερντιβίζιε, αλλά απ΄ αυτά έχει κερδίσει, μόλις, τα έξι. Η ΑΖ έχει τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή – με οκτώ νίκες – μετά την Αϊντχόφεν. Με πέντε «τρίποντα» στα επτά τελευταία παιχνίδια, ο λόγος που δίνεται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ είναι απροσδιόριστος. Η ισοπαλία έχει πιθανότητες, αν και στο ολλανδικό πρωτάθλημα δεν είναι και η πιο νορμάλ επιλογή.

Μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι η Λεβερκούζεν για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει στόχο απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης την πρόκριση και στη διοργάνωση που εξελίσσεται, ενώ η Στουτγκάρδη τσουρουφλίζεται για βαθμούς ώστε ν΄ αποφύγει τον υποβιβασμό. Περίεργο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα, με τη VfB να έχει να κερδίσει από τον περασμένο Δεκέμβρη, μην έχοντας τρίποντο μετά την επανέναρξη. Ο Στέφενς παραμένει ακλόνητος, οι απουσίες των Χάρνικ και Λάιτνερ μάς μπλοκάρουν για το «διπλό», ενώ λογίζεται ως θέμα η ενδεκάδα της Μπάγιερ για την οποία ακολουθεί ταξίδι στη Μαδρίτη. Δεδομένη είναι η απουσία του Σπάχιτς, επιλογή κι εδώ ένα ακριβό «Χ».

Την τριάδα των ισοπαλιών (σε μονά αποδεκτά θέλουμε τη μία για μικρό κέρδος και τις δύο για μεγάλο) με γινόμενο 53,12 για τους πιο αισιόδοξους, που θα κυνηγήσουν το απόλυτο, την κλείνουμε με το ίδιο σημείο στο Πάσος Φερέιρα-Μποαβίστα. Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να δίνονται σε υπερβολικές αποδόσεις. Έχουν συνηθίσει ξανά την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία κι αυτό φαίνεται από νίκες όπως με την Γκιμαράες, όπου κέρδισαν μία θεωρητικά καλύτερη ομάδα με ανατροπή στο σκορ. Βέβαια, εκτός «Μπέσα» είναι πιο αδύναμοι, γι΄ αυτό και δεν το προχωράμε περισσότερο. Καλύτερα αγωνιστικά νέα έχει η «Μπόα», που θα παίξει για τον πόντο τουλάχιστον ώστε να μείνει μακριά από τις κάτω θέσεις.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
119. ΦΙΤΕΣΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ: Χ (4,00)
133. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Χ (4,15)
146. ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ: Χ (3,20)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x