Stoiximan Super League

Τρέλανε μας Σούπερ Λίγκα…

Αυτό που βλέπουμε τις δύο πρώτες μέρες της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, δεν το περιμέναμε. 26 γκολ, 5 ισοπαλίες και ακόμα μένει ένα ματς… Δείτε όλα τα γκολ.

Κοντεύει να μας… κακομάθει με το «καλημέρα».

Το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας αρχίζει με τον καλύτερο τρόπο για όσους θέλουν να βλέπουν μπάλα. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των δύο πρώτων ημερών της πρώτης αγωνιστικής, έχουμε χάσει το μέτρημα…

26 τέρματα, 5 ισοπαλίες, ανατροπές, ματσάρες και ακόμα δεν έχει γίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καλλονή (Δευτέρα, 21:30).

Την Κυριακή ξεχώρισε το 3-3 του Αστέρα με τον ΠΑΣ, το 2-2 του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό αλλά και η νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 μέσα στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 17 Αυγούστου

Ατρόμητος – Εργοτέλης 2-2
Αποδείξεις ότι υπάρχουν κι ελληνικά παιχνίδια που μπορούν να σε σφηνώσουν σε καναπέ ή εξέδρα προσέφεραν Ατρόμητος και Εργοτέλης! Η απρόσμενα μεγάλη αντίσταση που προέβαλαν οι Κρητικοί, σε συνδυασμό με τη δεδομένη ποιότητα των γηπεδούχων, έφεραν ένα χορταστικό 2-2 στο Περιστέρι. Τα γκολ των Μπαντιμπανγκά (8’) και Αναστασάκου (36’) έμοιαζαν ότι θα δώσουν τη νίκη στην ομάδα του Πετράκη, ωστόσο ο Παπαδόπουλος έκλεψε την παράσταση απ’ τον εκπληκτικό Μπαμ Μπαμ και σκοράροντας στο 87’ (το άλλο γκολ ο Ούμπιντες στο 25’) έδωσε τουλάχιστον τον πόντο στον Ατρόμητο. Διαβάστε περισσότερα.



Πλατανιάς – Βέροια 2-2
Αν δεν ήταν… αυτός τότε όλα θα ήταν καλά για τον Πλατανιά. Ωστόσο, η Βέροια φαίνεται πώς βρήκε τον άνθρωπο για τα… δύσκολα, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 και έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76', είχε τον Μρντάκοβιτς να πετύχει δύο γκολ στο 62' και στο 85' και να της χαρίσει την ισοπαλία 2-2. Διαβάστε περισσότερα.



ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη 3-0
Ο κόσμος του ζήτησε «διπλό στην Γερμανία»! Κι ο ΠΑΟΚ –στην πρεμιέρα του στην Σούπερ Λίγκα- έδειξε έτοιμος να κυνηγήσει το σεντόνι στα διπλά παιχνίδια με την Σάλκε. Στην γεμάτη Τούμπα, ο «Δικέφαλος του βορρά» επικράτησε εύκολα της Ξάνθης με 3-0 και η ψυχολογία του είναι πλέον στα ύψη. Ο Βίτορ άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο με τον κορυφαίο του αγώνα, Λούκας (πέναλτι) και τον Αθανασιάδη. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι ακρίτες, λόγω αποβολής του Μπαξεβανίδη (στην φάση του δεύτερου γκολ), είχε και δοκάρι ο Κλάους. Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 18 Αυγούστου

Απόλλων Αθηνών – Άρης 2-1

Επέστρεψε… φορτσάτος! Ο Απόλλων επικράτησε 2-1 του Άρη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας πως ήρθε για να μείνει! Κόρμπος (13’) και Πετρόπουλος (63’) τα γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο τελικό 2-1, με τον Αγγελούδη στο 67ο λεπτό. Διαβάστε περισσότερα.



Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

Πέρσι μπήκαν στα πλέι οφ και εντυπωσίασαν. Στην φετινή τους πρεμιέρα έδειξαν έτοιμοι να επαναλάβουν ανάλογες πορείες. Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε άνετα να είναι της Πρέμιερ Λιγκ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 3-3, με τους Γιαννιώτες να προηγούνται τρεις φορές, αλλά οι Αρκάδες να βρίσκουν ισάριθμες απαντήσεις. Τελευταία όλων, αυτή στο 87' με τον Καράσκο. Διαβάστε περισσότερα.



Λεβαδειακός – Πανθρακικός 2-2

Καταπληκτικό παιχνίδι στη Βοιωτία, με τον Λεβαδειακό να έρχεται ισόπαλος 2-2 με τον Πανθρακικό. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 56’ με τον Γεωργίου και στη συνέχεια ακολούθησε ρεσιτάλ… ανατροπής από τους φιλοξενούμενους που έκαναν το 1-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Ιγκόρ (57’) και τον Κάσες (70’). Ο Ντιόγκο «κρέμασε» με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73’ την ομάδα του και οι παίκτες του Τάκη Λεμονή το εκμεταλλεύτηκαν με τον Βαγγέλη Μάντζιο να κάνει το τελικό 2-2 για στο 81’. Διαβάστε περισσότερα.



ΟΦΗ – Πανιώνιος 0-0

Ούτε του… παπά δεν πρέπει να το πει ο Πανιώνιος, που ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θεωρείται ακόμη ανέτοιμος. Παρόλο που ο Αργεντινός μπήκε αλλαγή στο 57’, πρόλαβε να φτιάξει μόνος του όσες ευκαιρίες είχε φτιάξει ο αγχωμένος ΟΦΗ μέχρι εκείνο το σημείο. Η αστοχία ωστόσο και ο εκπληκτικός Γιαννακόπουλος επέτρεψαν στον ψυχωμένο Πανιώνιο (που έπαιζε και με παίκτη λιγότερο από το 84’ λόγω αυστηρής αποβολής του Λαμπρόπουλου) να φύγει με το πολύτιμο 0-0 από το «Γεντί Κουλέ». Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0

Ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκάθαρο από την αρχή ότι η Λεωφόρος θα είναι το φρούριό του για φέτος και ξεκίνησε με το δεξί στη νέα σεζόν, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού! Ο Νάνο με πέναλτι που κέρδισε ο Κουτρουμπής στο 3ο λεπτό πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν για τους «πράσινους», γκολ και για τον Μάρκους Μπεργκ που χρειάστηκε έξι λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο για να βρει δίχτυα. Δίκαιη η αποβολή του Δάρλα στο 50ο λεπτό, καθώς σταμάτησε τον Λαγό που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Διαβάστε περισσότερα.



Δευτέρα, 19 Αυγούστου
ΑΕΛ Καλλονή – Ολυμπιακός (21:30) (Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x