Gossip

Τρέλανε τη Μύκονο το see through μαγιό της Κατερίνας Λάσπα

Η Κατερίνα Λάσπα εμφανίστηκε σε παραλία της Μυκόνου με see through μαγιό και προκάλεσε αναστάτωση.

Στην αμμουδερή παραλία της Φτελιάς, εκεί όπου ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος διαθέτει εδώ και χρόνια την ομώνυμη ταβέρνα και απόλυτο hot spot του νησιού, η Κατερίνα Λάσπα απαθανατίστηκε από το φακό του Youweekly.gr λίγο πριν δώσει την καθημερινή της μάχη με τα κύματα ως δεινή σέρφερ.

inner

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με κορμί… φέτες, που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες γυμνάστριες, η παρουσιάστρια “έκοψε” κυριολεκτικά την ανάσα σε όποιον τη συναντούσε από κοντά, ενώ με χαρά μοιράστηκε μαζί τους και τα διατροφικά της μυστικά. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη στη θάλασσα ήταν από τις σπάνιες χωρίς την κατάξανθη κόρη της Σάρρα, η οποία, λόγω ώρας (σ.σ οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής), ήταν παραδομένη στην αγκαλιά του Μορφέα.

inner

Συνήθως οι μέρες στο “νησί των Ανέμων” για την αεικίνητη Κατερίνα και τον σύζυγό της περιλαμβάνουν βουτιές στα γαλανά νερά, παιχνίδι με τη κόρη τους χτίζοντας πύργους στην άμμο, και βέβαια… extreme σπορ! Εννοείται ότι ακόμα και στη Μύκονο εκείνη αφιερώνει πολλή από την ενέργειά της στο προσωπικό της site keepup.gr, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη πολλών γυναικών με τις χρηστικές συμβουλές και προτάσεις της.

inner

Το κορμί της Κατερίνας Λάσπα είναι πραγματικά αξιοζήλευτο παρά το ότι έχει πατήσει για τα καλά τα 40! Ως απόλυτο μυστικό της διατροφής της, η ίδια αποκαλύπτει το γεγονός ότι καθημερινά πίνει πολύ νερό, ενώ τρώει το τελευταίο γεύμα της ημέρας πριν από τις 9 το βράδυ.

Πηγή: Youweekly.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x