Τένις

«Τρέχει» για να είναι 100% έτοιμος στο US Open ο Τζόκοβιτς

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμος για το US Open, που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα.

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αριστερό καρπό, κάτι το οποίο τον δυσκόλεψε αρκετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στον πρώτο γύρο από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Τα άσχημα νέα για τον 29χρονο Σέρβο είναι πως ο αριστερός του καρπός τον «ενοχλεί» ακόμα και ο χρόνος πιέζει μιας και το US Open είναι μόλις δύο ημέρες μακριά.

«Ο αριστερός καρπός μου δεν βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση τις τελευταίες 3,5 εβδομάδες, αλλά κάνω ότι μπορώ για να είμαι όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο 100% κατά την διάρκεια του τουρνουά ή τουλάχιστον για την αρχή του τουρνουά. Μερικές φορές οι αθλητές χρειάζονται χρόνο, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό νιώθω καλύτερα και ελπίζω την Δευτέρα που ξεκινάει το τουρνουά να μπορέσω να εκτελέσω όσο το δυνατόν καλύτερα το backhand μου», είπε ο νικητής του Ρολάντ Γκαρός στους Αμερικανούς δημοσιογράφους.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x