Stoiximan Super League

«Τρέχει» για το διπλό

Να δείξει τη δύναμή της και μακριά απ’ την έδρα της θέλει η Κέρκυρα, που θα ταξιδέψει στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά χωρίς τους Καρντόσο, Ζουμπουλάκη και Παρασκευαΐδη.

Να «σπάσει» την αδυναμία που δείχνει στα εκτός έδρας ματς θέλει η Κέρκυρα -που μετράει οκτώ ματς μακριά απ’ τη νίκη και μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα για φέτος- στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.

Μετά τη νίκη επί της Καλλονής, που τους έδωσε σπουδαία βαθμολογική ανάσα, οι «Φαίακες» θέλουν να συνεχίσουν θετικά, ώστε να απομακρύνουν τις πιθανότητες να βρεθούν… προ εκπλήξεων στην πορεία του πρωταθλήματος.

Η επιστροφή του Γκόμεζ απ’ την τιμωρία λόγω καρτών είναι το ευχάριστο νέο για τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος όμως άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Καρντόσο και τους τραυματίες Ζουμπουλάκη και Παρασκευαΐδη.

Την αποστολή της Βέροιας για τα Χανιά αποτελούν οι: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Χαβίτο, Γκόμες, Καϊκούτ, Λεάλ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Χουμπούτια, Φάμπιο, Γκαζαριάν, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Κόντος, Κρητικός, Μανωλάς, Σιόντης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x