Στίβος

Τρέχει στον κλειστό ο Ιακωβάκης

Στην τελευταία σεζόν της σπουδαίας καριέρας του, ο Περικλής Ιακωβάκης αποφάσισε -για πρώτη φορά- να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου! Ποιος τον «έψησε» να τρέξει στο ΣΕΦ;

Το μικρόβιο του πρωταθλητισμού, δύσκολα φεύγει. Αθλητές του βεληνεκούς του Περικλή Ιακωβάκη το γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

Φέτος είναι η τελευταία του σεζόν, πριν κρεμάσει τα σπάικς του, δίνοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα και θα το κάνει με ξεχωριστό τρόπο.

Ξεκινώντας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, για πρώτη φορά από τότε που πέρασε στην κατηγορία των Ανδρών. Η …σπίθα άναψε σε ημερίδα στο ΣΕΦ, όπου βρέθηκε με την οικογένειά του την περασμένη εβδομάδα.

«Μπαμπά εσύ πότε θα τρέξεις;», απόρησαν τα δύο παιδιά του «Πέρι» και χωρίς να το πολυσκεφτεί είπε «στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

«Υπήρχε σαν σκέψη, όμως, η ερώτηση των παιδιών τα δρομολόγησε όλα. Μίλησα με την Μαίρη (σ.σ. Σωτηρακοπούλου) και αποφασίσαμε να μπω στον προκριματικό του πρωταθλήματος για να κάνω ένα τεστ.

Έχω τρέξει σε Πανελλήνιο Εφήβων, ποτέ σε Ανδρών. Η τελευταία φορά που έκανα κούρσα σε κλειστό στίβο ήταν το 2000 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γάνδης»
, θυμήθηκε ο ρέκορντμαν στα 400 μ. με εμπόδια.

«Το σίγουρο είναι πως στις 11.15 το πρωί του Σαββάτου θα είμαι στο ΣΕΦ. Για τον τελικό δεν μπορώ να μιλήσω. Θα δούμε μετά την κούρσα του προκριματικού», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x