Γενικά

Τρέχουν την… Καλλιθέα

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται από τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας ο αγώνας «Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2014»

Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 9:00 ο αγώνας δημόσιου δρόμου «Kallithea Run».

Ο αγώνας που έχει ως σημείο εκκίνησης την πλατεία Δαβάκη θα λάβει χώρα κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) και θα διεξαχθούν οι Αγώνες Δρόμου 10 Χλμ. και 5Χλμ. ., σκυταλοδρομία 4Χ2,5χλμ, ο κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5Χλμ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων και ο αγώνας δρόμου των 1.000μ, με την συμμετοχή αθλητών από τα Special Olympics Hellas.

Με αφορμή αυτό το γεγονός το μεσημέρι της Τετάρτης δόθηκε συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της Καλλιθέας με παρευρισκόμενους τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ.Κώστας Ασκούνης, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, κ. Γιώργο Μαργωμένο, τους δημοτικούς συμβούλους Αθηνά Εξάρχου και Παναγιώτη Δημάκο, τους πρωταθλητές δρόμων αντοχής Κώστα Δρόσο και Κώστα Πούλιο και την υπεύθυνη της εταιρίας Mizuno κ. Λουίζα Κολοκυθά.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και του έχει δοθεί η ευκαιρία έστω και για μια μέρα οι δρόμοι της πόλης να ανήκουν σε αυτον και όχι στα αυτοκίνητα», ενώ ο Πρόεδρος κ. Μαργωμένος τόνισε την σημαντική φετινή παρουσία της Unisef στη διοργάνωση. Οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη σειρά τους εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για την συμμετοχή που αγγίζει τις 2.500 ενώ εξήραν το θέμα της ασφάλειας της διαδρομής αλλά και την κάλυψη ασφάλειας αστικής ευθύνης προς όλους τους συμμετέχοντες. Παράλληλα γνωστοποίησαν τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών Άννας και Κλέλιας Πανταζή αλλά και του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Ανδρέα Λοβέρδου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι δύο πρωταθλητές: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εξάπλωση του κινήματος του αθλητισμού και κυρίως το δρομικού αθλητισμού και είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες κινήσεις στις μέρες μας» είπε ο Κώστας Πούλιος ενώ ο Κώστας Δρόσος αναφέρθηκε στην άρτια διοργάνωση από το δήμο και το πόσο καλύτερη γίνεται αυτή χρόνο με το χρόνο.

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος της Mizuno Hellas δήλωσε: «Είναι θέμα φιλοσοφίας στη Mizuno να στηρίζουμε τον αθλητισμό και κάθε αξιόλογη προσπάθεια. Μας συγκινεί η διάθεση του κόσμου να τρέξει και γι’ αυτό γινόμαστε αρωγοί καθώς μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 10 χλμ. και τα 5 χλμ. θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014. Για τα 2,5 χλμ. μέχρι την Κυριακή 13 Απριλίου, ώρα 09:00.
Τρόποι Εγγραφής – Συμμετοχής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

Α. Με online εγγραφή επιλέγοντας το άθλημα που επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο www.kallithearun.gr

Β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης μέσω Fax στον αριθμό τηλεφώνου 210-9565127 του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

Γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:

• Στον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», Δ/νση Παραλία Τζιτζιφιών, Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Καλλιθέας, tηλ: 210-9565618.
• Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, Δ/νση Γρ. Λαμπράκη 1, τηλ: 210-9563297 / 210-9585480, 09:00-13:00.
• Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, Δ/νση Αραπάκη 6, τηλ: 210-9560396, 16:00-21:00.
• MIZUNO "MZN HELLAS", Δ/νση Πινδάρου 25 & Τσακάλωφ 22, Κολωνάκι, τηλ: 210-6855220.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x